KATEDRA

FRANCHISE

Magyarország első országos lefedettséggel rendelkező, közös márkanevet viselő nyelviskola hálózata

A Katedra Hálózatról

A 2006-ban alapított Katedra Nyelviskola Hálózat fő célja, hogy tagjai – az egész országot lefedve – egységes, magas minőségű nyelvi képzési szolgáltatásokat nyújtsanak a lakossági és vállalati megrendelőknek. Iskoláinkat egységes rendszerünk alapján működő önálló vállalkozások üzemeltetik, akiket központi Hálózati Irodánk támogat a legkülönbözőbb szakmai, jogi vagy IT kihívások leküzdésében. Iskoláink legtöbbje államilag elismert nyelvvizsgabizonyítvány megszerzésére is alkalmas nyelvvizsgahely, képzési és vizsgáztatási főtevékenységünket tolmácsolási és fordítási megrendelések teljesítése is szélesíti.

Nyelvtanárainkat évtizedes tapasztalatokon alapuló rendszerünk alapján választjuk ki, nagy gondot fordítva folyamatos módszertani és technológiai továbbképzésükre, melynek köszönhetően a Katedra Nyelviskolákban ma már minden megrendelő szabadon választhat a jelenléti nyelvoktatás, az online térben, valós időben megvalósuló tanfolyamok, illetve e két módszert ötvöző hibrid tanfolyamaink közül. Egységes arculatunkért és a Katedra brand folyamatos építéséért szakembereink felelnek, akik közös, országos marketing költségvetésünkből, a tagságunk által jóváhagyott stratégia mentén követik a piaci elvárásokat és változásokat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, tekintsd meg franchise jogok tekintetében még szabad városainkat, és vedd fel a kapcsolatot Hálózati Irodánkkal.

Vélemények

Szabad városok

Baja, Békéscsaba, Orosháza, Gyula, Kaposvár, Kazincbarcika, Szolnok, Ózd, Hódmezővásárhely, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Gyöngyös, Esztergom, Komárom, Cegléd, Gödöllő, Vác, Jászberény, Szombathely, Ajka, Pápa

Csatlakozz

HOGYAN csatlakozhatsz

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz az alábbiaknak, akkor érdemes lehet a csatlakozáson gondolkodnod!

Kattints a csatlakozás gombra és írj egy pár soros bemutatkozó e-mailt az elérhetőségeiddel. Munkatársunk ezt követően közvetlenül felveszi veled a kapcsolatot, válaszol minden felmerülő kérdésedre, hogy ajánlatunk alapján megalapozott döntést hozhass.

Katedra nyelviskola hálózat