Új-Tózsa Evelin

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára! Magam is tapasztalom, hogy az óráim tartalmasak és rugalmasak. Számomra ez a megfelelő iskola ahol a diákból a legtöbbet hozzák ki. Illetve azt is érdemes megemlíteni, hogy nem tanár diák kapcsolat van köztünk, hanem mint ha két jó barát tanulna együtt! Középiskolában nem tanultam idegen nyelvet, mert Dyslexiát állapítottak meg nálam és ez oknál fogva mentesítést kaptam az idegen nyelv tanulása alól. Nem is foglalkoztam addig az idegen nyelv tanulásával amíg meg nem ismertem a nagy Őt! Mivel mind a ketten más nyelven beszéltünk úgy gondoltam, hogy le kell küzdeni a nyelvi problémát. Kijelenthetem, hogy a nulláról kezdtem az angol nyelv tanulását, de mostanra már napi szinten használom! Kezdetben nem volt könnyű, de a tanárom kitartása, segítsége és a nagyfokú türelme meghozta számomra a gyümölcsöt, persze nagyon sok múlik rajtunk diákokon is. Mostanra már büszke nyelvvizsga tulajdonos vagyok!"

Kövess minket

Vélemények

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"A saját tempónkban haladhatunk a tanulmányainkban. 4 hónap alatt többet tanultam, mint a középiskolában. "

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.