Új-Tózsa Evelin

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára! Magam is tapasztalom, hogy az óráim tartalmasak és rugalmasak. Számomra ez a megfelelő iskola ahol a diákból a legtöbbet hozzák ki. Illetve azt is érdemes megemlíteni, hogy nem tanár diák kapcsolat van köztünk, hanem mint ha két jó barát tanulna együtt! Középiskolában nem tanultam idegen nyelvet, mert Dyslexiát állapítottak meg nálam és ez oknál fogva mentesítést kaptam az idegen nyelv tanulása alól. Nem is foglalkoztam addig az idegen nyelv tanulásával amíg meg nem ismertem a nagy Őt! Mivel mind a ketten más nyelven beszéltünk úgy gondoltam, hogy le kell küzdeni a nyelvi problémát. Kijelenthetem, hogy a nulláról kezdtem az angol nyelv tanulását, de mostanra már napi szinten használom! Kezdetben nem volt könnyű, de a tanárom kitartása, segítsége és a nagyfokú türelme meghozta számomra a gyümölcsöt, persze nagyon sok múlik rajtunk diákokon is. Mostanra már büszke nyelvvizsga tulajdonos vagyok!"

Kövess minket

Vélemények

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

„A nyelviskolát barátnőm ajánlotta, mert tavaly ő is a Katedrába járt és neki bevált, sikeres nyelvvizsgát tett.

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.